logo
RNTV Live

FOTO/Prahova: motorină furată dintr-un autotren al unei societăți din Filipeștii de Pădure

furt motorina 4
Mihai Constantinescu

FOTO/Prahova: motorină furată dintr-un autotren al unei societăți din Filipeștii de Pădure

Furtul s-a produs ieri, în jurul orelor 22:10, la Băicoi, la intersecția cu D.J.215, pe sensul de mers Ploiesti – Brașov. O patrulă de jandarmi a observat doi bărbați care sustrăgeau cu ajutorul unui furtun din rezervorul unui autotren  produs petrolier cu miros specific de motorină.

În spatele autotrenului se afla parcat autoturismul ce aparținea familiei, iar lângă aceștia două recipiente de plastic cu capacitatea de aproximativ 20 litri fiecare.

În momentul depistării,autorii furau din rezervorul autotrenului produs petrolier cu miros specific de motorină.

În urma verificărilor a reieșit faptul că cele două persoane sunt din localitatea Baicoi, iar autotrenul aparține unei societati comerciale din Com.Filipeștii de Pădure.

Jandarmii au întocmit acte de sesizare pentru infractiunea de furt calificat. Persoanele în cauză împreună cu docomentele întocmite și mijloacele materiale de proba au fost predate pe baza de proces-verbal organelor competente pentru continuarea verificărilor.

Vezi și https://portal.republikanews.ro/140-de-mii-de-dolari-bursa-oferita-de-catre-fundatia-timken-pentru-o-eleva-din-ploiesti/?fbclid=IwAR2f5mPr4ybfc_VkVmjeIypdzC3_zEha9g9UbpD8I1ZvIkDJ6VXxQ65QFAA

sursa IJJ Prahova

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor