logo
RNTV Live

FOTO/Prahovenii, invitaţi la Târgul cu Bunătăți și Dichisuri, organizat la Sinaia

Photo 01-09-2018, 15 30 42
Mihai Constantinescu

Târgul cu Bunătăți și Dichisuri se deschide la Sinaia

FOTO/Prahovenii, invitaţi la Târgul cu Bunătăți și Dichisuri, organizat la Sinaia.

În perioada 21-23 septembrie toţi prahovenii sunt invitaţi la Târgul cu Bunătăți și Dichisuri organizat la Sinaia(Bulevardul Carol I).

Cei care vor accepta invitaţia se vor bucura de multe bunătăţi. Vor găsi brânzeturi, pastramă, cârnați și zacuscă de păstrăv, dulcețuri, siropuri, gemuri și multe feluri de zacuscă. Nu lipsesc nici bunătăţile dulci  sau sărate:miere și deserturi turcești – baclavale, sarailii, halepuri, güzel, chiușcozi, turtă dulce, covrigi și ciocolată de casă, alune, nuci și caju proaspăt caramelizate.

Veti putea degusta bunătăți din zona dealurilor Uilei și Habic din Mureș, de la Bascov – Arges, Fundata – Brasov,  Giarmata – Timiș, Brașov, Breaza și Chiuiești – Cluj.

 

De la târg se vor putea cumpăra şi decorațiuni și cosmetice naturale din levățică, tablouri din fir continuu de sârmă. Nu vor lipsi bijuterii din pietre semiprețioase, jucării croșetate, obiecte de decor din hârtie sau pentru care s-a folosit tehnica șervețelului, etc.

Târgul cu Bunătăți și Dichisuri susține copiii de la Complexul de Servicii Comunitare “Sf. Filofteia Campina”, Centrul Rezidențial De Tip Familial Brebu. Copii de aici vor avea ocazia să expună la târg obiecte de decor realizate chiar de ei, din hârtia de la revistele publicitare, sub îndrumarea Georgianei Dinu. Sumele strânse le vor folosi pentru a petrece cu toții acest week-end, la Sinaia.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/pompierii-invata-prahovenii-cum-sa-actioneze-in-caz-de-cutremur-inundatii-si-incendii-incepe-caravana-fii-pregatit/

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor