logo
RNTV Live

FOTO/Se închide service-ul care își desfășura activitatea pe trecerea de pietoni. Aşa, şi?

trecerea de pietoni
Mihai Constantinescu

Tot pe trecere de pietoni

FOTO/Se închide service-ul care își desfășura activitatea pe trecerea de pietoni. Aşa, şi?

La începutul anului 2018, echipa RepublikaNews vă aducea la cunoştinţă că service-ul de pe stradîn 2017a Lobacevski se închide.

Spaţiul a fost amenajat într-o zonă a oraşului intens circulată şi unde, culmea, există şi o trecere de pietoni. Traficul era mereu dat peste cap, iar cei care treceau prin zonă cu maşinile erau obligaţi să o ia pe contrasens.

 Geană Harry Florin a indentificat nerespectarea normelor de siguranță la punctul de lucru şi a luat atitudine demarând o amplă investigaţie a acestui caz. Au fost cerute explicaţii de la Poliția Locală Ploiești, Inspectoratul Județean de Poliție Prahova (IJP) cât şi de la Registrul Auto Român Prahova (RAR).

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/video-in-ploiesti-activitatea-unei-firme-se-desfasoara-pe-trecerea-de-pietoni-cand-autorizatiile-sunt-eliberate-pe-genunchi-in-teren-apare-haosul/

VEZI AICI CE S-A DESCOPERIT

Pentru puţin timp service-ul a fost închis.

Un cititor RepublikaNews ne-a semnalat însă că activitatea a fost reluată, bineînţeles fix în acelaşi loc, pe trecerea de pietoni.

Iată şi dovada. Câteva imagini surprinse chiar când, în acel loc, există un client. Pe imagini se vede clar cum angajatul munceşte în mijlocul străzii, cu riscul de a fi lovit în orice clipă de o maşină.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor