logo
RNTV Live

FOTO/Suflet de artist în haină de jandarm. Află povestea uneie dintre cele mai talentate jandarmeriţe din Prahova

IMG-20180228-WA0000
Mihai Constantinescu

 Andreea Elena, jandarmeriţa cu suflet de artist

FOTO/Suflet de artist în haină de jandarm. Află povestea uneie dintre cele mai talentate jandarmeriţe din Prahova.

Meseria de jandarm i se potriveşte mănuşă Andreei Elena. Inspiră respect, încredere şi forţă. A absolvit recent Școala Militară de subofițeri Jandarmi “Grigore Alexandru Ghica”, astfel colorându-și viața în bleu-jandarm.

Povestea ei este însă cu mult mai interesantă de atât. A renunţat la o carieră de dascăl pentru o carieră militară. A fost ca o chemare pentru ea.

“Îmi spuneau cât de frumos este să lucrezi cu copiii și ce rol important are dascălul în modelarea caracterelor, astfel am activat la catedra de limba franceză, urmând în paralel și studiile Facultății de Drept. Mă limitez spunând că nu mi-am dorit să fiu profesor deoarece în mine ardea dorința de a deveni jandarm și de aceea am ales să urmez o carieră militară”

            În îndeplinirea dorinței sale, prin efort și perseverență a îmbrăcat haina militară purtând pe umeri datoria și demnitatea ce-i caracterizează pe jandarmi.

“Mă opresc spunându-vă, că nu voi încheia aici șirul studiilor și mă voi pregăti pe tot parcursul carierei pentru a fi un jandarm competent, bine pregătită pentru a putea fi , oricând, acolo unde România are nevoie de sprijin.”

Andreea Elena a mai purtat o “uniformă”

Şi mai interesant este că Andreea Elena este şi foarte talentată. În trecut a mai îmbrăcat o “uniformă”: cea de cântăreţ popular. A participat la multe concursuri și spectacole de unde a obținut diferite premii. S-a remarcat de la primul ei concurs.

“La primul concurs, fără nici o pregătire am câștigat premiul special al juriului, concurând cu participanți bine pregătiți și chiar câștigători ai concursului de până atunci. Părinții mei s-au bucurat enorm, iar sub îndrumarea lor am urmat și absolvit Școala Populară de Artă din Râmnicu Vâlcea – secția canto popular, la clasa doamnei profesor Camelia Clavac, o superbă soprană cunoscută în toată țara”

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/antrepenoare-de-succes-dupa-ce-a-declarat-razboi-monotomiei-vezi-povestea-de-succes-nascuta-din-plictiseala/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/foto-povestea-unei-tinere-din-ploiesti-careia-gentutele-din-benzi-colorate-au-schimbat-viata/

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor