logo
RNTV Live

FOTO/VIDEO/ Afacerile de sezon”înfloresc”. Sute de kilograme de cetină, confiscate

cetina 1
Mihai Constantinescu

Sute de kg de cetină fără documente de proveniență

FOTO/VIDEO/ Afacerile de sezon”înfloresc”. Sute de kilograme de cetină, confiscate

În apropierea sărbătorilor de iarnă încep vănzările de cetină, iar cei care profită de această afacere de sezon nu se dau în lături să nu facă bani.

Nu totdeauna cei care fac bani astfel sunt şi cinstiţi.

Agenți din cadrul Poliției stațiunii Sinaia au oprit pentru control o autoutilitară al cărui conducător nu a putut prezenta documente legale de proveniență pentru marfa transportată –cantitatea de 600 kg cetină. Aceasta a fost confiscată și lăsată în custodia pădurarului din cadrul Ocolului Silvic Sinaia, iar șoferul a fost sancționat contravențional cu o amendă de 000 de lei.

Şi jandarmii prahoveni au depistat un caz asemănător în zona Crasna, comuna Izvoarele, județul Prahova. Un bărbat transporta cu o autoutilitara cetină si pomi de Crăciun (brazi).
Întrebat fiind de actele de însoțire a mărfii, acesta nu a putut prezenta documente legale pentru pomii de Crăciun.
Ca urmare, cel in cauza, în vârstă de 27de ani, domiciliat în comuna Varbilau, județul Prahova, a fost sancționat contravențional cu amenda in valoare de 1000 lei, în conformitate cu prevederile literei i, art.21, din Legea 171/2010 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice.

Brazii au fost predați pe bază de proces verbal Ocolului Silvic Maneci

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/spectacol-de-colinde-in-cadrul-galei-de-craciun-cantus-mundi-ploiest/?fbclid=IwAR2V4j28ovvGv-RZvGuT8mxZ3ibGlHEMrciCNAxP8bFIlpc_z8oDclkRcVE

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor