logo
RNTV Live

Fratele regretatei cântăreţe Mădălina Manole, vorbeşte despre “blestemul” din familia sa. La ce tertipuri apelează pentru a-şi vedea nepoţelul!

sursa foto stirile kanal d
Mihai Constantinescu

Băieţelul fetei cu părul de foc, ţinut departe de familia Manole

Fratele regretatei cântăreţe Mădălina Manole, vorbeşte despre “blestemul” din familia sa. La ce tertipuri apelează pentru a-şi vedea nepoţelul!

Moartea Mădălinei Manole a îndoliat o ţară întreagă şi a declanşat un adevărat blestem pentru cei din familia sa.

După 8 ani de zile, suferinţa este la fel de mare, mai ales pentru fratele acesteia care nu a reuşit să-şi ţină la piept nepoţelul de aproape 8 ani de zile. Marian Manole a făcut tot ce a fost omeneşte posibil pentru a rezolva această problemă, însă Petru Mircea s-a opus vehement.

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/lacrimi-si-durere-la-mormantul-fetei/

Urme adănci ale “blestemului” din familia Manole a lăsat şi în sufletul tatălui artistei.

“Sunt aproape 8 ani de durere, 8 ani de când viaţa familiei mele a fost dată peste cap. Tata parcă a îmbătrânit 30 de ani în acesti 8 ani. Stă toata ziua şi se uită la poza nepotului de la Otopeni, la o fotografie veche de când cel mic era foarte mic. Fizic, eu personal nu l-am mai văzut de aproape 8 ani. Adica de când trăia sora mea, de la ultimul Revelion pe care l-am făcut împreună. Despre tata s-a spus că merge pe la şcoala să stea pe la garduri să-şi vada nepotul. Nu mai merge, domnule, nu mai merge că nu mai poate. Nu mai este atât de sănătos ca să stea pe străzi şi să aştepte ore în şir”, a declarat Marian Manole pentru stirilekanald.ro.

Anul trecut, în vară, Marian a primit câteva fotografii cu băiaţelul surorii sale.

Am avut noroc vara trecută. O fată din fan clubul Mădălina Manole ne-a trimis, mie şi tatălui meu, fotografii cu nepoţelul. Ea s-a nimerit să fie la mare, la Saturn, chiar în perioada în care se afla acolo şi fostul meu cumnat cu iubita lui şi cu nepoţul meu. I-a surprins pe plajă şi a reuşit să îi facă copilului câteva fotografii. Nu vreţi să ştiţi ce bucurie a fost pe tata, a mai spus Marian pentru aceeaşi sursă.

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor