logo
RNTV Live

VIDEO/ Furturi din maşini, cu mănuşi şi măşti de schi. Ce au păţit “schiorii”

mănuşi şi măşti de schi
Mihai Constantinescu

Hoţi prevăzători

Furturi din maşini, cu mănuşi şi măşti de schi. Ce au păţit “schiorii”.

Pentru a nu fi recunoscuţi, trei tineri au dat mai multe spargeri de maşini având pe feţe măşti de schi, iar pe mâini mânuşi. Nu a fost sufiecient însă. Poliţiştii au dat de urma loc cât ai zice peşte.

Prima spargere dată de cei trei tineri, cu vârste între 16 şi 20 de ani, ar fi fost  dată chiar în primele zile ale anului. Au folosit aceeaşi măsură de protecţie ca şi în cazul celei de-a doua:mănuşi şi măşti de schi.

A doua lovitură ar fi fost dată în noaptea de 11 spre 12 februarie. S-ar fi deplasat cu o mașină, în Buzău, de unde ar fi sustras, din autoturisme, bunuri în valoare de aproximativ 2.500 de lei.

Folosindu-se de mănuşi şi măşti de schi, pentru a nu fi recunoscuţi, ar fi sustras componente exterioare de la două autoturisme şi ar fi pătruns în interiorul altor saşe, de unde ar fi furat bunuri (aparate radio cd, staţii de emisie recepţie, extinctoare şi altele).

Ieri au fost depistaţi, iar prejudiciul a fost recuperat aproape în totalitate.

Poliţiştii au dispus reţinerea bănuiţilor pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

În cauză, s-a întocmit dosar penal, în care poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, anunţă Poliţia Română.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/video-o-macara-de-mare-tonaj-este-asteptata-din-bucuresti-pentru-a-ridica-pasarela-ce-spune-veolia/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor