logo
RNTV Live

Gabriela Firea, pe făraș. Vestea a fost dată chiar de către un coleg de partid

firea_dragnea_64039300
rnews

Zile numărate pentru Firea în PSD

Primarul Capitalie, Gabriela Firea, riscă să fie dată afară din PSD. Consilierul general social-democrat Orlando Culea consideră că demiterea Gabrielei Firea “este o necesitate”.

Acesta a lansat o petiţie în care solicită conducerii PSD iniţierea “urgentă” de alegeri în Organizaţia Bucureşti, considerând că demiterea Gabrielei Firea “este o necesitate”.

“Această petiţie este scrisă şi semnată de mine, e iniţiativa mea prin care solicit de urgenţă conducerii PSD să organizeze alegeri la nivelul Organizaţiei PSD Bucureşti pentru schimbarea actualei conduceri, întrucât consider că este afectată imaginea partidului prin acţiunile pe care primarul general le-a întreprins (…). Eu nu sunt dispus ca partidul să deconteze aceste eşecuri”, a declarat Culea pentru capital.ro.

El a spus că bucureştenii nu au votat pentru “vouchere şi concerte săptămânale” pe bani publici.

“Demiterea doamnei Gabriela Firea nu mai este o opţiune, ci o necesitate. (…) Dragi colegi! Situaţia actuală din cadrul Organizaţiei PSD Bucureşti impune luarea unei decizii imediate în legătură cu conducerea. Trebuie să reflectăm şi să luăm atitudine. Nu s-a făcut nimic. Este grav şi ruşinos. Aceste eşecuri sunt decontate de partid. Nu este normal. Bucureştenii nu au votat pentru vouchere şi concerte săptămânale, pe bani publici. Lansez această petiţie, prin care solicit conducerii PSD organizarea urgentă de alegeri la nivelul Organizaţiei PSD Bucureşti. Schimbarea actualei conduceri este necesară pentru a putea duce la îndeplinire programul de guvernare locală pe care partidul nostru şi l-a asumat în campanie. Vă aştept, dragi colegi, să semnăm împreună această petiţie (…) pentru un management profesional la nivelul Organizaţiei PSD Bucureşti şi al Primăriei Municipiului Bucureşti! Semnaţi pentru oraşul nostru!”, se arată în documentul adresat de Orlando Culea colegilor săi din PSD Bucureşti.

Mai multe detalii pe capital.ro.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor