logo
RNTV Live

Gafă mare, pedeapsă pe măsură!

ovidiu hategan
Cristian Anghelescu

Gafă uriașă, pedeapsă pe măsură!

Ovidiu Haţegan şi-a primit pedeapsa de la FIFA, după greşeala gravă de arbitraj care a decis până la urmă calificarea Elveţiei la Cupa Mondială din 2018. Singurul gol al “dublei” a venit după un penalty acordat eronat.

Astfel, belfasttelegraph.co.uk susţine că românul a fost dat la o parte de forul mondial! În ideea în care FIFA a comunicat lista cu cei 36 de arbitri care vor participa la un seminar legat de Mondialul din Rusia, iar Haţegan nu se află pe ea! Şansele lui să conducă meciuri în Rusia sunt aproape nule!

La precedenta întâlnire cu arbitrii care aveau şanse mari de a ajunge la Mondiale, în aprilie, acesta a fost prezent alături de alţi 60 de “centrali”.

Compensații financiare?

Conducerea federaţiei nord-irlandeze nu exclude posibilitatea să ceară compensaţii financiare de la forul fotbalistic mondial pentru ceea ce IFA, dar şi numeroşi jurnalişti şi suporteri consideră că a fost o gravă eroare comisă de Haţegan.

Nord-irlandezii amintesc că Federaţia irlandeză de fotbal a primit 5 milioane de euro după ce Irlanda a ratat calificarea la Cupa Mondială 2010 din cauza henţului comis de francezul Thierry Henry.

Potrivit estimărilor, federaţia nord-irlandeză va pierde 7 milioane de lire sterline din cauza ratării calificării la Mondialul din Rusia.

Haţegan a acordat lovitura de la 11 metri care a dus la singurul gol al meciului de pe Windsor Park în minutul 58, la o fază în care mingea trimisă de Shaqiri îl lovește mai mult în spate pe Corry Evans.

sursa: mediafax

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor