logo
RNTV Live

Galerie foto/ Video/ Jandarmii prahoveni au pus mâna, din nou, pe lopeţi

jandarmi
Mihai Constantinescu

Galerie foto/ Video/ Jandarmii prahoveni au pus mâna, din nou, pe lopeţi

Jandarmii prahoveni au declarat război zăpezii. Aşa se face că, de la primele ore ale dimineţii,  au pus mâna pe lopeţi şi au ieşit la deszăpezire.  44 jandarmi de jandarmi cu 11 autospeciale din cadrul Inspectoratului de Jandami Județean Prahova au acţionat în locuri cheie din municipiu.

Au deszăpezit căile de acces la 6 spitale şi 1 cămin de bătrâni din județul Prahova.

Ajutor au acordat  şi la mijlocul lunii decembrie. Atunci au deszăpezit căile de acces în spitale. de asemenea, au acționat atunci  şi în zona DN 1D ( Ciorani – Cioceni), pentru dezăpezirea drumului, care era blocat din cauza zăpezii viscolite și troienite. După intervenţia utilajelor care au degajat artera de circulaţie de troienele de zăpadă, efectivele de jandarmi au acţionat cu ajutorul lopeților pentru dezăpezirea mai multor autoturisme și autocamioane blocate.

În timpul interventiei de atunci, un copil de aproximativ o lună de zile şi mama sa au primit din partea jandarmilor. Cei doi, din comuna comuna Fulga, au rămas blocaţi în nămeţi. Au fost transportati cu auto jandarmeriei  la Spitalul de Pediatrie Ploiești deoarece avea probleme medicale.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/ploiesti-doua-pasionate-de-shopping-au-mers-de-la-cumparaturi-direct-la-sectia-de-politie/

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor