logo
RNTV Live

GALERIE FOTO/ Cea mai modernă grădiniţă cu creşă din Prahova se deschide la Vălenii de Munte

Cea mai modernă grădiniţă "Cei Cinci Elefănţei", cea mai nouă şi modernă grădiniţă cu creşă din Prahova
Mihai Constantinescu

“Cei Cinci Elefănţei”, cea mai nouă şi modernă grădiniţă cu creşă din Prahova

Cea mai modernă grădiniţă cu creşă din Prahova se deschide la Vălenii de Munte. Se numeşte “Cei Cinci Elefănţei” şi oferă servicii educaţionale la standarde europene. Grădiniţa aplică un sistem educaţional care promovează practicarea unei educaţii centrate pe copil într-un mediu atractiv şi în deplină siguranţă.

Dragoste, securitate afectivă, educaţie prin joacă, spaţii generoase şi un mediu atractiv, plin de culori calde. De aceste lucruri vor beneficia micuţii care vor trece pragul grădiniţei din Vălenii de Munte.

Planul ambiţios de a construi de la zero o grădiniţă cu creşă care să îndeplinească toate nevoile micuţilor s-a realizat cu multă muncă şi o investiţie care se ridică la valoarea de 2 milioane de lei.

În 12 luni de zile de muncă, la Vălenii de Munte a fost construită o grădiniţă cu program prelungit care să fie pe placul tuturor copiiilor. Spaţii largi, frumos amenajate, practice, în culori pastelate şi cu personal calificat, pregătit special pentru educarea copiilor mici.

Întreg proiectul a fost gândit până în cele mai mici detalii, atât în interior cât şi în exterior. Aşa se face că spaţiul din curtea grădiniţei va deveni în curând locul preferat de joacă al micuţilor pe timp de vară. Construit pentru ca cei mici să fie în siguranţă, parcul are zone de relaxare, plinde verdeaţă, şi zone de joacă cu mobilier special care să asigure siguranţa celor mici.

Primăria Vălenii de Munte pune la dispoziţie o grădiniţă spaţioasă, cu personal calificat

La noua grădiniţă vor funcţiona 3 grupe de copii. Prima dintre ele se adresează categoriei de copii cu vârsta de 2-3 ani( este grupa mică şi creşa în acelaşi timp )şi alte două grupe pentru categoria de vârstă 3-4 ani. În total vor fi înscrişi 40 de copii. De aceştia se vor ocupa 6 educatoare şi 2 îngrijitoare.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/absolventii-de-facultate-obligati-sa-munceasca-tara-iti-convine/

Grădiniţa oferă un spaţiu generos. Are o suprafaţă totală este de peste 1 000 de metri pătraţi, cu locuri special destinate desfăşurarii de activităţi educative, de odihnă, de hrană şi de igienă.

Grădiniţa va fi inaugurată joi, 7 decembrie, la ora 14.00, în prezenţa ministrului Educaţiei, Liviu Pop.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor