logo
RNTV Live

Galerie foto/ Parcul groazei din Ploieşti:”Câți copii trebuie să mai cadă, să-și spargă capul, să se zgârie ca să ia cineva măsuri?”

parcul meştesugaresc 5
Mihai Constantinescu

Parcul de la Meşteşugăresc a devenit PARCUL GRAOAZEI

Galerie foto/ Parcul groazei din Ploieşti:”Câți copii trebuie să mai cadă, să-și spargă capul, să se zgârie ca să ia cineva măsuri?”

Părinţii cu copii care locuiesc în zona Meşteşugăresc din Ploieşti au ajuns în pragul disperării. Parcul pentru copii este atât de deteriorat încât în orice clipă micuţii se pot răni.

Aparatele de joacă sunt vechi, ruginite şi rupte, iar terenul este neamenajat astfel încât să fie sigur pentru cei mici. Cel puţin 30 de micuţi vin zilnic în acest parc

Disperaţi, părinţii au cerut ajutor pe Facebook.

“Oare câți copii trebuie să mai cadă, să-și spargă capul, să se zgârie ca să ia cineva măsuri şi să repare și parcul de la Meșteșugăresc. Sunt peste 30 de copii care vin zilnic în acest parc și pur și simplu sunt expuși pericolelor. Autoritățile repară alte parcuri care sunt mult mai bune ca acesta. De ce oare? Poate ajunge unde trebuie această postare, sa vina cineva măcar sa vadă acest parc2 a spus un părinte pe Facebook..

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/un-nemultumit-vinde-un-om-pe-internetvand-prost-costa-4639-de-lei/

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor