logo
RNTV Live

GALERIE FOTO/ Satul prahovean cu “tichie de mărgăritar”. Fără utilităţi, dar cu bănci şi coşuri personalizate pe câmp

GALERIE FOTO/ Satul prahovean cu “tichie de mărgăritar”. Fără utilităţi, dar cu  bănci  şi coşuri personalizate pe câmp
Mihai Constantinescu

Satul prahovean cu “tichie de mărgăritar”. Nu are toate utilităţile, dar se bucură de o dotare cum nu s-a mai văzut: coşuri de gunoi personalizate şi bănci pe câmp.

Deşi nu are toate drumurile asfaltate şi nici toate utilităţile, de canalizare şi gaze beneficiind doar o parte dintre localnici, reprezentanţii primăriei Berceni au considerat că pe lista de priorităţi a localităţii prahovene se află dotarea cu bănci şi coşuri de gunoi personalizate. Nu s-a sta mult pe gânduri şi au fost scoşi,de la bugetul local, banii necesari pentru aceste obiecte.

O parte dintre ele au fost montate chiar la intrarea în Berceni, pe câmp, unde cu greu se poate ajunge din cauza malului de pâmânt pe care trebuie să-l escaladezi ca să ajungi la bănci.

În total localitatea va beneficia de 17 bănci, 200 de coşuri personalizate şi cinci pubele cu roţi, pentru care s-a cheltuit aproximativ 85 de mii de lei.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor