logo
RNTV Live

Galerie Foto/Acţiune comună în desfăşurare! Politiştii de la Rutieră din Prahova desfăşoară o acţiune în comun cu cei din Dâmboviţa. Vezi unde

Acțiune comună pentru prevenirea şi combaterea cauzelor generatoare de accidente
Mihai Constantinescu

Acțiune comună pentru prevenirea şi combaterea cauzelor generatoare de accidente

Acţiune comună în desfăşurare! Politiştii de la Rutieră din Prahova desfăşoară o acţiune în comun cu cei din Dâmboviţa. Scopul acţiunii este acela de prevenire şi combatere a cauzelor generatoare de accidente. La acțiuni participă și reprezentanți RAR.

Se acţionează pe DN1A, DN 72, DJ720, DN71 pentru depistarea şi sancţionarea abaterilor comise de participanţii la traficul rutier(în principal sunt vizaţi cei care circulă cu viteză peste limita admisă).

La activitate, participă şi efective de ordine publică.

În ceea ce priveşte statistica pe acest an din punct de vedere al numărului de accidente grave, trebuie menţionat că pe şoselele Prahovei au fost înregistrate zeci de accidente cu morţi.

În primele 9 luni ale anului, în Prahova s-au produs 240 de accidente. 255 de oameni au fost răniți. Pentru 46 de victime ale accidentelor nu s-a mai putut face nimic.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikenews.ro

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor