logo
RNTV Live

GALERIE FOTO/După luni de zile de amânări, lucrările la pasajul Mărăşeşti se apropie de final

pasaj9
Mihai Constantinescu

După luni de zile de amânări, din cauza unor situaţii neprevăzute care au îngreunat foarte mult proiectul, lucrările la pasajul Mărăşeşti se apropie de final. În acest moment lucrările de asfaltare ale podului sunt în toi şi se pare că până la sfărşitul lunii viitoare va fi deschis traficului rutier.

„Pasajul Mărășești” este un proiect finanțat din fonduri europene, scopul realizării sale fiind creșterea accesibilității și asigurarea mobilității traficului rutier dinspre Ploiești către Zona Industrială din Vestul municipiului, Cartierul Mitică Apostol și Platforma Industrială Brazi. Pasajul va interconecta strada Mărășești și Șoseaua Vestului cu Centura de Vest a Ploieștiului, facilitând implicit și accesul către A3 – București – Ploiești – Brașov.

Investiţia este aşteptată de ani de zile de către ploieşteni, mai exact de la mijlocul anului 2015, când trebuia finalizat.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor