logo
RNTV Live

GALERIE FOTO/Şcolarii şi preşcolarii din Bărcăneşti încep anul şcolar în cele mai bune condiţii. Mesajul primarului

inceput scoala 7 barcanesti
Mihai Constantinescu

GALERIE FOTO/Şcolarii şi preşcolarii din Bărcăneşti încep anul şcolar în cele mai bune condiţii. Mesajul primarului

Şcolarii şi preşcolarii din Bărcăneşti au început cu dreptul noul an şcolar 2019-2020. Pentru a se îndeplini acest lucru, autorităţile locale şi conducerea unităţilor de învăţământ din localitate s-au mobilizat pe toată perioada vacanţei de vară ca totul să fie pus la punct în şcoli şi grădiniţe.

În toate unităţile de învăţământ (trei şcoli, trei grădinţe şi Liceul Tehnologic Agricol Bărcăneşti) s-au realizat lucrări de igienizare, reparaţii cât şi investiţii. Au fost reamenjate toate clasele, au fost dotate cu table inteligente, video-proiectoare, plus că au fost amenjate locuri de joacă moderne. În cele mai multe clase a fost schimbat şi parchetul.

Iată mesajul primarului Valeriu Lupu

Dragi copii,
Va doresc sa aveti succes in noul an scolar, sa fiti seriosi,dar si veseli, curiosi,cu dorinta de studiu,dar si zburdalnici . Sa va respectati dascalii si parintii pentru eforturile depuse pentru formarea voastra ca OAMENI DE VALOARE . O Romanie educata este o Romanie cu un viitor stralucit .
Am reusit sa depun la zestrea voastra si anul acesta clase renovate ,curate ,alei asfaltate ,teren de sport renovat si locuri de joaca in fiecare scoala . Am promis ca voi investi in voi cat voi putea si ma voi tine de cuvant.
Multumesc doamnei director Craciunoiu si dnei director Pavel ,cat si tuturor salariatilor pentru efortul depus pentru a va primi intr-o atmosfera de sarbatoare in noul an scolar .
Succes voua si dascalilor vostri !
Primar Valeriu Lupu

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor