logo
RNTV Live

Gazele ard tot, inclusiv buzunarele. De la 1 aprilie, gazele se scumpesc

se-scumpesc-gazele
Mihai Constantinescu

Nu este păcăleală! De la 1 aprilie, gazele vor arde tot, inclusiv buzunarele românilor. Se scumpesc cu 2% în medie pentru populaţie.

”La stabilirea preţurilor reglementate s-au avut în vedere prevederile metodologiei aprobată prin Ordinul ANRE 182/2015, cu modificările şi completările ulterioare, în concordanţă cu prevederile OUG 64/2016, potrivit căreia, începând cu 1 aprilie 2017, gazele naturale de provenienţă internă se vor vinde pe piaţa concurenţială, inclusiv pentru clienţii casnici, fără stabilirea unui preţ de vânzare”, a informat ANRE.

La stabilirea prețurilor s-a avut în vedere și faptul că, începând cu 1 aprilie, gazele naturale de provenienţă internă se vor vinde pe piaţa concurenţială, inclusiv pentru clienţii casnici, fără stabilirea unui preţ de vânzare.

Oficialii ANRE au atras atenția că și în noul context autoritatea are obligaţia de a stabili preţuri reglementate pentru clienţii casnici.

citeşte mai multe aici https://www.news.ro/economic/anre-gazele-se-scumpesc-in-medie-pentru-populatie-cu-2-de-la-1-aprilie-1922401330052017031716881914

foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor