logo
RNTV Live

“În sfârșit, un consilier mai inteligent decât consiliatul” Cine a spus asta cu referire la angajarea medicului Nica pe postul de consilier personal al primarului

nica
rnews

Bucurie mare în tabăra PSD odată cu ocuparea de către medicul Bogdan Nica a  poziției de consilier personal al primarului Adrian Dobre. Nica se va ocupa de domeniul sănătate, dată fiind vasta experiență pe care o are și îl va sfătui pe edilul Ploieștiului cu privire la proiectul viitorului spital municipal.

Bogdan Nica a ocupat mai multe funcții și a candidat în decembrie la alegerile parlamentare. Nu a reușit să iasă deputat, motiv pentru care și-a concentrat atenția pe activitatea medicală. Acum, se va ocupa de problemele administrative ale Ploieștiului, liberalul fiind  susținut, se pare, și de către adversarii săi politici. Aceștia spun despre noul consilier personal al lui Dobre că ” își face mâna pentru candidatura certă la Primărie de peste 3 ani”.

Afirmația aparține, mai exact, consilierului PSD, George Botez, care comentează, în stilul sarcastic ce l-a consacrat, că ” în sfârșit a apărut un consilier mai inteligent decât consiliatul ” ( a se citi actualul primar Adrian Dobre), cunoscută fiind rivalitatea și divergența de opinii dintre cei doi.

Botez mai spune despre venirea lui Nica în Primărie că este un om acre știe administrație și este pro Ploiești. ” Doctorul Nica, prietenul meu de-o viață, poate mișca ceva dacă este lăsat. Își face și mâna pentru candidatura certă la primărie de peste 3 ani. Păcat că va pierde :)) Bogdan…baftă și nu te lăsa! ” a fost comentariul lui George Botez.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor