logo
RNTV Live

Unde ascunzi ştiuletele când nu ai loc? Gestul acestui turist a scos din minţi internauţii

turist .A confundat plaja cu coşul de gunoi?
Mihai Constantinescu

A confundat plaja cu coşul de gunoi?Gestul acestui turist a pus pe jar internauţii

Unde ascunzi ştiuletele când nu ai loc? Gestul acestui bărbat a scos din minţi internauţii care au văzut cum un turist, certat cu bunul simţ, îngroapă resturile pe plajă.

Filmuleţul a fost surprins de un alt turist care se afla la plajă. Postarea cu bărbatul care confundă plaja cu coşul de gunoi, a strâns rapid sute aprecieri şi comentarii care condamnau gestul turistului.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/ai-parcat-ca-un-mare-sofer-hai-sa-mai-facem-unul-cunoscut-share/

Pe filmuleţ se vede cum un bărbat mănâncă cu poftă porumb fiert. Până aici nimic deosebit. Doar că termină de mâncat şi îşi dă seama că nu are unde să-l arunce. Cum nu găseşte o altă soluţie, acesta îl îngropă în nisip.

Cu mişcări naturale, îl înfige mai întâi în nisip cu mâinile, după care îl bătătoreşte bine cu piciorul.

“Ăştia-s ca ăia ce aruncă chiştocul în gaura de canalizare sau sticla goala în gardul viu. Dacă nu se vede, eşti mai puţin vinovat! :)), ” a comentat cineva pe Facebook

Eu îți recomand Bulgaria. Stau mai bine ca noi în toate privinţele. Anul acesta am fost prima data la ei, în Sunny Beach, am rămas plăcut impresionat.

200 mil amendă.fără reduceri dacă plăteşti in 24 ore.Îţi garantez că a doua oara nu ar mai arunca., a spus altcineva

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

Sursa Facebook Marius Anca

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor