logo
RNTV Live

Grațiela Gavrilescu, în vizită la ONU, însoțită de o echipă din Prahova

gratiela gavrilescu la new york
rnews

Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, se află zilele acestea la New York, unde conduce delegația României la Forumul politic de nivel înalt, privind dezvoltarea durabilă a Națiunilor Unite.

Președintele Consiliului Județean, Bogdan Toader, alături de primarii din Vălenii de Munte, Blejoi și Moinești se află deasemenea la New York pentru a discuta despre o posibilă investiție a omenilor de afaceri din SUA în România.

Iată mesajul postat de către Președintele ALDE Prahova, Grațiela Gavrilescu:

În aceste zile mă aflu la New York, la sediul ONU, unde conduc delegația României la Forumul politic de nivel înalt privind dezvoltarea durabilă al Națiunilor Unite. Chiar în aceste momente ne aflăm în sesiunea plenară a reuniunii, iar în scurt timp urmează să susțin mesajul de țară al României.

În marja evenimentului, împreună cu Camera de Comerț Româno-Americană, am organizat o întâlnire la care au participat reprezentanți ai mediului de business din SUA și ai autorităților publice centrale și locale din România. Discuțiile s-au axat pe oportunitățile de investiții care există în țara noastră, sub auspiciile obiectivelor de dezvoltare durabilă. Printre invitați s-au numărat președintele Administrației Fondului pentru Mediu, Cornel Brezuică, președintele CJ Prahova, Bogdan Toader și primarii din Vălenii de Munte, Blejoi și Moinești.

Galerie foto:

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor