logo
RNTV Live

Grigore: “Păun are o problemă mare vizavi de atitudine!”

octavian grigore
Cristian Anghelescu

Grigore: “Păun are o problemă mare vizavi de atitudine!”

La conferința de presă de astăzi, antrenorul Octavian Grigore a răspuns la întrebări legate de absența lui Georgian Păun din lotul deplasat la Saelele.

Calm, cu mai multe rapoarte scoase dintr-o geantă “a surprizelor”, acesta a ținut să explice, punctual, decizia de a-l lăsa acasă pe Georgian.

Iată declarația lui Grigore

“La o echipă mare au fost întotdeauna animozități și de aceea suntem noi acolo, să le putem depăși! Problemele ar trebui să fie rezolvate în vestiar, eu acolo țin să fie discutate și aplicate! Nu pe rețelele de socializare! De aceea nici nu am răspuns până acum, consider că așa se procedează! Îmi place să cred că grupul este cel mai important, pentru mine, cel puțin, așa este! Pot argumenta tot ce declar! Vorbesc despre ceea ce m-ați întrebat vizavi de prezența lui Păun, mâine, în lot! Nu, nu va fi prezent întrucât acesta are o problemă mare vizavi de atitudine! La modul în care se pregătește, ne dovedește că are multe de învățat! Știe fotbal, este cert, dar are anumite probleme vizavi de surplusul de greutate și de felul în care înțelege să se pregătească! Mai mult, parametrii săi fizici sunt sub cei pe care noi îi dorim!” a spus Grigore.

O caracterizare dură…

Imadiat, Tavi a descris cu cuvinte apăsate poziția avutăla echipă de talentatul fotbalist.

“Are calități de lider în teren numai că liderii de echipă, Messi, Ronaldo și alții se pun în slujba echipei! Și asta se vede cu ochiul liber! Dacă, atunci când evoluează, nu-i iese driblingul cu trecerea balonului printre picioarele adversarului, el se oprește și nu-l mai interesează faza! Vreau să construim o echipă, un grup, să nu facem rabat de la niște principii asumate! Pot demonstra cu rapoarte complete despre felul în care s-a pregătit înainte de competiție și în timpul campionatului. Sunt dovezi clare, care nu pot fi contrazise de nimeni! Asta dacă, firește, vrea cineva să înțeleagă mai bine care este realitatea! Nimeni nu are nimic cu Păun, este doar rezultatul unui proces care s-a degradat, în ultima vreme, constant!” a conchis tehnicianul Petrolului.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor