logo
RNTV Live

Grindeanu: Sunt convins că cei din Ministerul de Interne au depus toate eforturile pentru prinderea lui Ghiţă!

grindeanu2
rnews

Premierul României, Sorin Grindeanu a felicitat autorităţile statului care au conclucrat pentru depistarea şi prinderea fostului deputat prahovean, Sebastian Ghiţă, dat în urmărire internaţională pentru fapte de corupţie.

„Eu doresc să felicit Poliția Română pentru că și-a făcut datoria, un lucru extrem de bun. În continuare vor urma procedurile specifice unei astfel de acțiuni care vor duce, în final, la extrădare și la venirea în țară a lui Sebastian Ghiță. (…) Poate fi o teamă în anumite zone, este treaba dânșilor (n.r., a celor care s-ar teme de dezvăluirile pe care le-ar face Ghiță), pe noi ne interesează să aplicăm legea. Celelalte speculații, toate lucrurile pe care le spun unii sau alții – nu e treaba noastră, ca și guvern. (…) Probabil că n-a fost nici simplu, eu sunt convins că au depus toate eforturile cei din Ministerul de Interne și nu numai”, a spus Sorin Grindeanu la TVR1.

Va reamintim că Sebastian Ghiţă a fost prins aseară de către autorităţile din Belgrad, după ce a fost dat prin urmărire internaţională.

vezi video aici:http://www.stiripesurse.ro/alerta-sorin-grindeanu-declara-ii-de-ultima-ora-dupa-capturarea-lui-sebastian-ghi-a-video_1191167.html

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor