logo
RNTV Live

Grupul consilierilor PSD-ALDE, îngrijorări maxime faţă de proiectul bugetului local aferent anului 2018

Grupul consilierilor PSD-ALDE, îngrijorări maxime faţă de proiectul bugetului local aferent anului 2018
Mihai Constantinescu

Proiectul bugetului local aferent anului 2018, în atenţia grupului consilierilor PSD-ALDE

 

Grupul consilierilor PSD-ALDE. îngrijorări maxime faţă de proiectul bugetului local aferent anului 2018.

consilierilor PSD-ALDE din cadrul Consiliului Local Ploiești urmărește cu îngrijorare modul în care primarul municipiului Ploiești, Adrian Florin Dobre, a înțeles să pună la dispoziția ploieștenilor proiectul bugetului local aferent anului 2018.
Deși un proiect incipient a fost supus consultării de la jumătatea lunii ianuarie, o formă elaborată a proiectului de buget a fost publicată cu foarte puțin timp înaintea dezbaterii publice, ceea ce înseamnă că ploieștenii care vor fi prezenți astăzi la Sala Teatrului “Toma Caragiu” din Ploiești nu au avut parte, nici de această dată, de o transparență decizională reală.
La un an și jumătate de la alegerile locale din anul 2016, edilul șef al Ploieștiului demonstrează o lipsă acută de proiecte cu care să vină în sprijinul și în întâmpinarea dorințelor cetățenilor municipiului, iar propunerea de buget subliniază – dacă mai era nevoie – că ideile fixe, dar nerealizabile, stau la baza administrației Dobre. În plus, primarul Adrian Florin Dobre dă dovadă, în fiecare zi, că nu are o viziune clară asupra dezvoltării municipiului Ploiești, haosul dominând până în prezent mandatul acestuia în fruntea administrației locale.
Consilierii locali PSD-ALDE vor fi prezenți, astăzi, la dezbaterea publică, pentru a lua cunoștință de varianta proiectului de buget. Ulterior, grupul consilierilor PSD-ALDE își va exprima punctul de vedere referitor la proiectul bugetului prezentat în cadrul dezbaterii, urmând să vină cu soluții concrete pentru dezvoltarea municipiului Ploiești, ținând cont și de solicitările venite din partea locuitorilor orașului.

Comunicat de presă

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor