Guvernul oferă 50.000 lei nerambursabili. Pot fi cheltuiţi inclusiv pe site-uri! Cine îi poate primi?

50.000 de lei. Aceasta este suma nerambursabilă dată de Guvern pentru IMM-uri pentru promovarea în străinătate. Banii vor putea fi cheltuiţi cu târguri, site-uri, aplicaţii sau branding. Întreprinderile mici şi mijlocii mai pot să folosească fondurile nerambursabile pentru cursuri de pregătire, în ţară şi/sau în străinătate, în domeniul tehnicilor de promovare a produselor/ serviciilor pe noi pieţe, dar şi pentru documentare de piaţă.

Ministrul pentru mediul de afaceri, Florin Jianu, a catalogat măsura ca fiind „o gură de oxigen pentru multe firme românești” care vor să facă faţă competiţiei globale. „Un procent de 4,67 din IMM-urile româneşti au activităţi de export, România situându-se la mai putin de jumătate din media europeană”, a spus el.

În cadrul programului, fiecare beneficiar poate obţine pe parcursul unui an maximum 50.000 de lei, sumă nerambursabilă. Anual, se estimează un număr de maxim 500 de beneficiari, se arată într-un comunicat al Guvernului.

sursa evz.ro

foto cu caracter ilustrativ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cea mai tare petrecere pentru copii va avea loc la Ploiești....

Spectacol de excepție la Ploiești. Un balon cu aer cald îi va duce pe toți copiii într-o călătorie prin toată lumea. Cel mai noi concept...