logo
RNTV Live

Haita pregătește lupii tineri pentru viitorul sezon

velisar
Ciprian Radu

Odată cu promovarea în Liga a III-a, Petrolul intră sub incidența unui criteriu care vizează promovarea jucătorilor tineri.

Lupii oricum fac asta și la Liga A Prahova, însă, la momentul în care vor face pasul în eșalonul superior, aspectul capătă o importanță mai mare.

Potrivit regulamentului, la Liga a III-a este obligatoriu ca o echipă să aibă trei jucători U19 în teren pe toată durata meciului.

Ideal ar fi ca, pe bancă, să fie doi, în eventualitatea în care survin accidentări. În orice caz, pentru a fi acopertită în totalitate, o echipă din Divizia C ar trebui să înregistreze 6-7 jucători cu vârsta sub 19 ani.

Situația la Petrolul

De la bun început, încă de când echipa pornea la drum cu ajutorul suporterilor, printre obiectivele propuse de a fost promovarea jucătorilor prahoveni tineri. Evident, nu în detrimentul rezultatelor. Cristi Vlad și Tavi Grigore s-au ținut de cuvânt și Velisar și Olaru, doi fundași laterali de perspectivă, au jucat cu regularitate. Nițescu a prins minute destule, Ursu și Pârvu au avut și ei șansa de a îmbrăca tricoul lupilor.

Astfel, în acest moment, Petrolul are trei jucători U19 integrați la echipa mare, Olaru, Velisar și Nițescu, plus alți trei disponibili, Ursu, Țicu și Pârvu.

Totodată, Petrolul negociază un contract cu Lambru, care evoluează în acest sezon la CS Blejoi, situația acestuia urmând a fi lămurită în scurtă vreme.

Galben-albaștrii mai au două ținte, cu șanse mari de concretizare, astfel că, la momentul promovării, echipa ploieșteană va fi acoperită.

Mai ales că, de când proiectului Petrolul a prins rădăcini prin efortul maxim al celor implicați, dar și aripi, odată cu venirea companiei Veolia, au început să sune telefoane din țară! După ce, vara trecută, în județ, multe sunau ocupat….

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor