logo
RNTV Live

Halep, calificare în optimi la Eastbourne

halep se califica in optimi
Cristian Anghelescu

Halep, calificare în optimi la Eastbourne

Intrată în competiţie direct în turul secund, Halep a învins-o, scor 3-6, 6-3, 6-2, pe chinezoaica Ying-Ying Duan, locul 64 WTA, într-o oră şi 44 de minute de joc. Partida a început marţi, însă a fost întreruptă, la scorul de 2-1 pentru sportiva din China, din cauza ploii.

Răzbunare pentru eliminarea Monicăi

În turul următor, Simona Halep o va întâlni pe jucătoarea bulgară Tsvetana Pironkova, locul 149 WTA, care s-a impus în faţa Monicăi Niculescu, locul 49 mondial, scor 6-0, 6-4, după o oră şi trei minute. Meciul Halep – Pironkova se va disputa tot astăzi, de la ora 19:00.

Halep (25 de ani) şi Pironkova (Bulgaria, 29 ani, locul 149 WTA) s-au înfruntat o singură dată, în 2015, în optimi la Dubai. Atunci, Simona s-a impus în două seturi, scor 6-4, 6-3.

Prezenţa în optimile de finală ale turneului de la Eastbourne este recompensată cu un cec în valoare de 9.850 de dolari şi 55 de puncte în ierarhia mondială.

Simona Halep a declarat, imediat după calificarea în optimile de finală ale turneului Aegon International Eastbourne, că îşi doreşte cât mai multe meciuri în continuare şi că această competiţie reprezintă pentru ea mai mult decât o pregătire pentru Wimbledon.

“Încerc să câştig meciuri şi să stau cât mai mult aici. Abia aştept să mai joc un meci astăzi. Nu e doar o pregătire pentru Wimbledon acest turneu, vreau să câştig fiecare meci. Ştiu că nivelul este foarte ridicat şi încerc să dau tot ce e mai bun pentru a câştiga! E un turneu foarte important pentru mine. Nu e doar o pregătire pentru Wimbledon. Vreau să joc la 100% din capacitate cât mai multe meciuri și să îl câștig pe fiecare. Știu că e greu, nivelul e foarte ridicat și vreau să dau totul pe teren“, a declarat Halep, după accederea în optimi.

 

sursa: mediafax

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor