logo
RNTV Live

Halep – Garcia, meci de meci la Singapore!

singapore participante
Cristian Anghelescu

Halep – Garcia, meci de meci la Singapore!

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial, a fost repartizată în Grupa Roșie a Turneului Campioanelor de la Singapore (WTA Finals). Ea va evolua alături de ucraineanca Elina Svitolina, de daneza Caroline Wozniacki și de franțuzoaica Caroline Garcia.

În Grupa Albă se vor afla Garbine Muguruza (Spania), Karolina Pliskova (Cehia), Venus Williams (SUA) și Jelena Ostapenko (Letonia).

Simona Halep va juca luni primul său meci contra franțuzoaicei Caroline Garcia (nr. 8), de la ora 14:30 (ora României).

După partida Halep – Garcia va avea loc și celălalt meci din prima etapă a Grupei Roșii, între Elina Svitolina (Ucraina/nr. 5) și Caroline Wozniacki (Danemarca/nr. 6).

Grupa albă debutează duminică la Singapore

Primele meciuri ale competiției de la Singapore vor avea loc duminică, în cadrul Grupei Albe. Karolina Pliskova (Cehia/nr. 3) — Venus Williams (SUA/nr. 5), de la ora 12:00 (ora României), urmat de Garbine Muguruza (Spania/nr. 2) — Jelena Ostapenko (Letonia/nr. 7).

Halep (26 ani) este pentru a patra oară prezentă la Turneul Campioanelor, la prima sa participare, în 2014, jucând finala. Dintre cele opt participante de anul acesta, doar Venus Williams a reușit să câștige WTA Finals, în 2008, iar un an mai târziu a jucat finala. Și Wozniacki are o finală a Turneului Campioanelor, în 2010.

 

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor