logo
RNTV Live

Halep și-a învins dușmanii zilei: ploaia și adversara! (VIDEO)

main ten
Cristian Anghelescu

Început la ora programată, disputându-se pe arena principală de la Miami Open, meciul Simonei Halep cu japoneza Naomi Osaka s-a întrerupt imediat după debutul setului al doilea, ploaia încurcând socotelile româncei.

După un prim set câștigat cu 6-4, Simona a cedat primul ghem și în acel moment a început să plouă! Meciul s-a întrerupt vreme de 15 minute, timp suficient ca românca să piardă momentul de concentrare dar și controlul avut în primul set iar scorul a devenit rapid 0-4, după mai multe servicii perfecte ale adversarei și o lipsă crasă de inspirație a Simonei.

Chiar dacă a reușit să se apropie la 2-4, reprezentanta României a lăsat impresia că este deranjată de ceva, inclusiv la time-outul cerut pentru implicarea antrenorului Cahill fiind apatică și cu privirea lăsată, spre dezamăgirea antrenorului său, incapabil și el să o mobilizeze. Aproape firesc, Halep a cedat setul secund, 2-6, iar fără o altă atitudine cel mai probabil va pierde partida!

Setul decisiv a debutat cu trei break-uri, două pentru Simona și lucrurile păreau că se îndreaptă spre deznodământul fericit pentru româncă. Halep ți-a pierdut serviciul, deși a condus cu 30-0 în game iar japoneza a egalat la trei. Românca a reacționat extrem de nervos la finalul game-ului, aruncând racheta. Concentrându-se, aceasta areușit un nou break, 4-3, dar, mare ghinion, ploaia a reînceput cu și mai mare putere.

Jocul s-a reluat după circa 30 de minute cu Simona la serviciu iar determinarea acesteia a plăcut fanilor, ea adjudecându-și oportunitatea, 5-3! Iar până la victorie nu a mai fost decât un pas, ea câștigând cu 6-3!

Românca va evolua în turul următor împotriva învingătoarei dintre Kontaveit (Estonia) și Makarova (Rusia).

În această seară, de la ora 21:00, dacă vremea va fi favorabilă, Irina Begu o va întâlni pe iberica Lara Arruabarrena în runda secundă de la Miami Open.

În așteptare stă și meciul dintre Sorana Cârstea şi Anastasia Sevastova, scorul de la care se va relua meciul întrerupt azi noapte fiind 6-6 cu Sorana conducând, 6-4, în tie-break.

https://www.youtube.com/watch?v=3elPx6VtQow&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=N6letAV6skM&feature=youtu.be

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor