logo
RNTV Live

Handbalistele s-au făcut de râs la Rio…

brazilia-rou
Cristian Anghelescu

După 19-23 cu Angola, selecționata de handbal feminin a României s-a făcut de râs și în fața Braziliei, scorul final, 13-26, scutindu-ne de orice comentarii!

Este clar că în sânul echpei se întâmplă ceva! Că Ungureanu&Co. sunt debusolate și că tratează această Olimpiadă ca pe prilejul perfect de a vizita Brazilia! Echipa gazdă a condus din primul minut și s-a distanțat pe tabelă, mai ales după pauză, într-un ritm galopant. De altfel, primul gol al reprizei secunde a venit pentru “tricolore” abia în minutul 36, semn că tot ce s-a discutat în pauză nu a însemnat nimic! La fel ca și în time-outuri, atunci când antrenorul Ryde explica pentru camerele de televiziune, niciuna dintre handbaliste conectată la sfaturile acestuia!

Este clar că meciul, competiția în sine, este tratată parcă la mișto, chiar și pivotul Oana Manea sintetizând la TVR dezastrul cu braziliencele: “Îmi e ruşine de ce am jucat, parcă suntem în vacanţă. Simt că nu am evoluat niciodată atât de prost”!

Cristina Neagu, cu șase goluri, a fost cea mai bună marcatoare a naționalei noastre iar omul meciului a fost fosta Ana Paula Rodrigues, fosta handbalistă aCSM-ului București, cu opt reușite.

Cu două eșecuri în primele două meciuri de la Rio, naționala lui Tomas Ryde nu-și mai permite niciun pas greșit în următoarele trei meciuri din grupa A, cu Muntenegru, Spania și Norvegia, pentru a mai spera la o clasare între primele patru locuri în grupă, care duce în sferturile de finală ale turneului. Pare o utopie, în aceste condiții văzute la jocurile cu Angola și Brazilia, dar niciodată nu se știe…

Următorul joc, contra Muntenegrului, se joacă mâine, de la ora 17:30.

sursa foto: cosr.ro

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor