logo
RNTV Live

FOTO/ Haos în Ploieşti. Accidetele, la ordinea zilei:”Oare câte trebuie să se mai întâmple ca să fie instalate semafoare?”

haos
Mihai Constantinescu

Lipsa semafoarelor crează haos în oraş

FOTO/ Haos în Ploieşti. Accidetele, la ordinea zilei:”Oare câte trebuie să se mai întâmple ca să fie instalate semafoare?”

Pe hârtie Ploieştiul este un oraş european cu tot ce presupune acest lucru. Realitatea contrazice. Nu beneficiază nici măcar de lucrurile elementare cum ar fi, spre exemplu, curăţenia sau semaforizarea.

În centrul oraşului, vis-a vis de Halele Centrale, una dintre cele mai aglomerate zone din Ploieşti, şoferii şi pietonii trăiesc zi de zi un coşmar. În lipsa semaforizării, toată lumea trece doar ghidaţi de noroc.

În această dimineaţă norocul nu a mai ţinut cu oamenii. S-a produs o tamponare soldată doar cu pabube materiale, mulţi nerv şi ambuteiaj. Doar atât!

Un ploieştean a surprins momentul şi a postat pe Facebook mai multe imagini, însoţite de un mesaj retoric:

“Oare câte trebuie să se mai întâmple că să fie instalate semafoare?
#unaccidentpezi”

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/politia-locala-se-ascunde-dupa-indicatoare/?fbclid=IwAR0bIOONxwLXG5YLhi1wcyU-sVcja5FLC0gWE21vXIwyyKP9aCGDmDXUmvs

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/o-femeie-din-valea-calugareasca-dat-nas-in-nas-cu-politistii/

sursă foto Sorin Buduleanu

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor