logo
RNTV Live

Hidro Prahova, anunț important pentru câmpineni! Apa va fi oprită pe durata unor lucrări ale Electrica

Hidro Prahova igienizează rezervoarele de apă care alimentează Dumbrava
rnews

Hidro Prahova, anunț important pentru câmpineni

Anunț HIDRO PRAHOVA cu privire la sistarea furnizării apei în municipiul Câmpina, din cauza opririi curentului electric

În urma anunțului SC Electrica cu privire la sistarea furnizării curentului electric în municipiul Câmpina, în data de 13 aprilie 2018, între orele 8.00-11.00, pentru lucrări de reparații în zona 1 Mai (Piață), societatea HIDRO PRAHOVA SA, prin sucursala Câmpina, informează abonații că este nevoită să oprească distribuția apei potabile în același interval de timp.

Oprirea curentului va afecta stația de hidrofor nr. 4 și implicit distribuția apei pentru abonații din blocurile situate pe străzile: 1Mai, M.Kogălniceanu, B.P.Hașdeu și Calea Doftanei.

Societatea HIDRO PRAHOVA SA își cere scuze pentru această întrerupere și roagă abonații vizați să își asigure rezerve de apă pentru consum și uz casnic.

Înainte de reluarea distribuției, vor fi prelevate probe de apă, ce vor fi analizate în vederea asigurării gradului de potabilitate, conform reglementărilor în vigoare.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor