logo
RNTV Live

HIDRO PRAHOVA oprește apa în orașul Urlați, în urma întreruperii furnizării energiei electrice

sursă foto Realitatea de Galati
Mihai Constantinescu

HIDRO PRAHOVA oprește apa în orașul Urlați, în urma întreruperii furnizării energiei electrice

 

Societatea HIDRO PRAHOVA SA anunță oprirea distribuției apei potabile în orașul Urlați, în ziua de 14 noiembrie 2019, între orele 9.00-17.00, în urma deciziei societății Electrica de a întrerupe furnizarea energiei electrice pentru intervenții la rețeaua de înaltă tensiune.

va fi afectată Stația de pompare Valea Nucetului, furnizarea apei potabile urmând să fie oprită pentru abonații HIDRO PRAHOVA care locuiesc pe străzile Valea Nucetului, Valea Crângului, Mărunțiș, Cherba, Valea Urloii și Valea Seman.

După finalizarea lucrărilor Electrica, reluarea furnizării apei potabile se va face în cel mai scurt timp, la parametrii de calitate corespunzători.

Societatea HIDRO PRAHOVA SA își cere scuze față de locuitorii care vor suferi de lipsa apei potabile și roagă toți consumatorii afectați de această oprire să își asigure rezerve pentru consum și uz casnic, în perioada întreruperii furnizării apei.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor