logo
RNTV Live

Hrană pentru minte! Bookfest aduce la Braşov autori de top şi cele mai aşteptate cărţi

Hrană pentru minte! Bookfest aduce la Braşov autori de top şi cele mai aşteptate cărţi
Mihai Constantinescu

Mii de cărţi valoroase din literatura naţională şi universală aşteaptă cititorii la Bookfest Braşov cu cele mai bune preţuri, de pe 1 pe 4 decembrie.

Ultimul mare eveniment editorial al anului aduce la Aula Universităţii Transilvania câteva dintre cele mai importante personalităţi culturale actuale: Lucian Boia, Cristian Tudor Popescu, Ioana Pârvulescu, Radu Paraschivescu, Denisa Comănescu, Sabina Fati, Marius Chivu, Adrian Lacătuş, Ana Barton, Caius Dobrescu şi multi alţii.

Oferta celor mai importante edituri din ţară va fi cu siguranţă pe măsura aşteptărilor: mii de cărţi valoroase din literatura naţională şi universală. Bookfest este dechis în perioda  1-4 decembrie, la Aula Universitatii Transilvania, în intervalul orar 10.00-20.00.

Pentru că o carte bine scrisă este cel mai potrivit cadou, mai ales în această perioadă, Biblioteca Polirom, Raftul Denisei, Babel, Byblos, Biblioteca Raosi alte îndrăgite colecţii de ficţiune ale editurilor autohtone aduc noi traduceri de valoare. Zeci de volume de actualitate şi unele dintre cele mai aşteptate şi apreciate cărti de literatura vor fi disponibile într-un singur loc pentru cititori.

sursa foto româniatv. net

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor