logo
RNTV Live

Idei de cadouri pentru Ziua Îndrăgostiţilor. Ce să alegi şi de la ce să-ţi iei gândul!

Hold_hands
Raluca Eparu

Personal, nu mă dau în vânt după sărbători importate, cu atât mai mult cu cât avem şi noi Ziua Dragostei-Dragobetele, dar nici nu poţi spune nu încă unui prilej de a te simţi bine lângă persoana iubită, chiar dacă poţi face asta oricând. simplu fapt că te poţi bucura alături de cel iubit ar trebui să fie un cadou în sine, dar dacă tot trebuie să fie şi altceva, să vedem ce poţi şi ce nu poţi să faci cadou de Ziua Îndrăgostiţilor fie că e pe 14 sau pe 24 februarie.

Aşa Nu:

  1. Ursuleţi cu inimioare în braţe şi toate chestiile siropoase şi kitchoase de acest gen.
  2. O cutie de prezervative, chiar dacă pe ea e scris mare “Love” şi mai sunt şi câteva inimioare presărate. Din aceeaşi gamă fac parte şi chiloţii comestibili, solniţele cu doi purcei care fac sex (da, există!)
  3. Lenjeria intimă, cât de sexy ar fi! Ea poate interpreta că relaţia voastră nu este cea mai serioasă!
  4. Chestii practice: oale, tigăi, castroane, chiar dacă Iubi este cel mai mare bucătar.
  5. Ciocolată, dacă ştii că este la dietă de slăbire! Nu, nu poate sări nici măcar o zi!
  6. Şampon, mască de păr sau cremă de mâini!Cred că nu mai e cazul să-ţi explic de ce nu!
  7. Şi nu, nu o cere de nevastă de Sfântul Valentin. Este absolut clişeistic şi nu vrei să-şi aducă mereu aminte cât de neinspirat ai fost.

Aşa Da:

  1. Până la urmă, sărbătoarea asta este despre voi. Dacă ţii tu neapărat să-i cumperi flori, poţi să o faci, dar eu m-aş concentra mai degrabă pe cadouri pentru amândoi. Cel mai la îndemână-luaţi cina împreună şi apoi şi micul dejun. Asta înseamnă să trimiteţi copiii de acasă, indiferent cât de mult ar stărui că şi ei trebuie să participe că doar şi pe ei îi iubiţi. La început aţi fost doar voi, nu?
  2. Dacă nu vreţi să gătiţi, mergeţi la restaurant. Nu la fast-food sau la şaormeria din colţ. Aveţi grijă să faceţi rezervări din timp. Nu v-aţi gândit doar voi la asta!
  3. Mergeţi la SPA-masaj, saună orice răsfăţ pe care îl doriţi şi de care vă puteţi bucura împreună.
  4. Stabiliţi din timp sau faceţi o surpriză, pentru un city-break într-un oraş european. Nu trebuie să fie Paris, ci doar un loc pe care nu l-aţi mai văzut. O să fie romantic, cu siguranţă!
  5. Poate nu vă permiteţi excursia externă! Atunci e foarte bine şi undeva aproape de casă. O pensiune la Aluniş, Izvoarele, Cornu, Valea Doftanei sau Starchiojd, departe de aglomeraţia de pe DN1 şi Valea Prahovei.
  6. Tot pentru amândoi sunt şi cadourile cu fotografii: albume cu diverse momente ale relaţiei voastre sau rame cu mai multe poze alese cu grijă.

Şi nu uitaţi: Iubiţi-vă mult! Despre asta e sărbătoarea, nu?

foto-google images

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor