logo
RNTV Live

IMAGINI EXCLUSIVE/ Bolidul lui Ulise a spulberat o poliţistă care încerca să oprească maşina

masina abandonata
rnews

EXCLUSIV/VIDEO/ GALERIE FOTO/Primele imagini cu maşina cu care a fost TÂRÂTĂ poliţista de la Locală. În acest moment se iau amprente

IMAGINI EXCLUSIVE/ Bolidul lui Ulise a spulberat o poliţistă care încerca să oprească maşina

Maşina cu care a fost lovită poliţista de la Locală a fost găsită abandonată în apropierea străzii Rudului din Ploieşti. Era descuiată. Este vorba despre un  BMW X6, cu numărul de înmatriculare PH 89 SOS. Potrivit surselor noastre, maşina aparţine lui Ulise

Vă reamintim că poliţista de la Locală se afla în timpul serviciului când a vrut  să verifice autoturismul  care era parcat neregulamentar .

Şoferul nu a vrut să oprească, ba dincontră. Acesta a lovit cu maşina pe omul legii aflat la datorie, pe care l-a târât câţiva metri distanţă Deocamdată nu se ştie motivul pentru care şoferul nu a fost cooperant sau dacă avea ceva de ascuns .

 

Femeia are 40 de ani şi nu este prima dată când în timpul serviciului este lovită intenţionat cu maşina de soferi inconştienţi.

I s-a mai întâmplat în trecut , în timp ce -şi făcea datoria pe strada Jurnalist Gabi Dobre din Ploieşti. Atunci poliţista, împreună cu un coleg de-ai ei, a vrut să legitimeze un bărbat din Moreni ce oprise maşina în loc nepermis pe strada amintită. Şi atunci aceasta a fost lovită intenţionat de cu maşina, bărbatul încercând să scape  de ei.

A fost prins ulterior în trafic  pe Șoseaua Vestului, în zona magazinului Kaufland. Evenimentul s-a petrecut în ianuarie 2018.

UPDATE

Potrivit IJP Prahova, se pare ca poliţista locală, aflată în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a observat un autoturism parcat neregulamentar pe strada Bobâlna. S-a apropiat de conducătorul autoturismului solicitând acestuia să prezinte documentele. Bărbatul a refuzat, s-a urcat în autoturism și a plecat de la faţa locului. Colegul polițistei locale este cel care a apelat 112 spunând că agenta a fost lovită de autoturismul în cauză. Politista locala a făcut un atac de panică, acuza dureri în zona șoldului și a fost transportată la Spitalul Județean Ploiesti.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor