logo
RNTV Live

IMAGINI! În ce stare se află bărbatul căzut în prăpastia de la Sinaia. Salvamontiștii au coborât pe corzi pentru a-l salva

rnews

Bărbatul căzut în prăpastia de 100 m în Munții Baiului, în apropierea stațiunii Sinaia, este scos de către salvamontiști si urmează să fie transportat către o ambulanță SMURD.

Victima are fracturi la mâna stângă și la cap, însă este conștient și a cooperat tot timpul cu salvatorii pentru a putea fi scos din râpă.

Vă reamintim faptul că în această seară, în jurul orelor 18.00, un bărbat în vârstă de 34 de ani a căzut într-o prăpastie din Munții Baiului. Salvatorii au fost anunțați chiar de tatăl victimei care era cu el în momentul prăbușirii acestuia în gol.

Intervenția a fost cu atât mai dificilă cu cât salvamontiștii au ajuns în zonă doar cu ATV-ul și pe jos. În acest moment (21,00) salvamontiștii au coborât pe corzi pentru a-l prelua pe bărbatul accidentat.

Imagini

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor