logo
RNTV Live

IMAGINI NECENZURATE! Un bărbat și-a făcut nevoile în fața Primăriei Ploiești

Ploiestean care urineaza in centrul orașului
Daniel

A confundat centrul orașului cu un WC public

Un ploieștean a trimis ieri pe adresa redacției noastre mai multe fotografii care demonstrează că pentru a-ți satisface nevoile fiziologice este nevoie dooar de un copac. Cel care a ales să facă acest gest nu a ținut cont de nici de faptul că este chiar în centrul orașului, la o oră de vârf când toată lumea îl poate vedea, dar nici de organele de Poliție care l-ar fi putut amenda.

Pe de altă parte însă, Republikanews a semnalat, în urmă cu ceva timp, lipsa WC-urilor publice din oraș.

Iată textul și fotografiile primite pe adresa office@republikanews.ro:

Care este metoda de tratament a tulburarilor urinare daca esti in centrul Ploiestiului ! Simplu…gasesti cel mai apropiat bradut din zona ultracentrala a municipiului Ploiesti si golesti vezica !

Astazi 16.02.2018, ora 12.45 in fata Palatului administrativ Ploiesti, am zis ca nu vad bine…..  !   Un domn fara nicio jena si-a descarcat punguta, adica vezica urinara chiar in vazul lumii…. !  Nu am dorit sa fotografiez chiar totala indecenta barbatului, dar asa ceva este incredibil…..!  Oare nu s-a gandit ca vine vreun jandarm, politist local sau municipal  !  Cam cat o fi amenda pentru asa ceva ?!!   Oare unde ajungem ….?  O fi avut omul probleme cu prostata, dar a fost atat de calm, ca nu l-a deranjat nimic, chiar nici eu care l-am fotografiat si m-a vazut, acest individ a facut doar un pas mai spre stanga spre bradut sa nu se vada pe camera !

Un cetatean al Ploiestiului

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor