logo
RNTV Live

IMAGINI ŞOCANTE. Tânără tâlhărită în lift de către un bărbat

sursa Facebook
Mihai Constantinescu

IMAGINI ŞOCANTE. Tânără tâlhărită în lift de către un bărbat

Totul s-a petrecut într-un bloc din Alba Iulia, la lift. O tănăr a fost atacată cu brutalitate de un bărbat. Ancheta a scos la iveală că cel care a atacat ar fi un recidivist care ar fi fost dat în urmărire generală, prins și închis dar în 2017 ar fi făcut cerere de eliberare condiționată, iar în 2018 a fost eliberat.

Oamenii legii au reuşit s-l reţină repede după producerea tâlhăriei pe presupusul atacator. Este vorba despre Nicolae Drăgoi .A fost identifcat, luni noapte, și depus la secția de poliție. Bărbatul a lovit cu brutalitate o tânără de 20 de ani după care i-a furat telefonul și portmoneul.

Acesta va sta în arest preventin timp de 24 de ore după care va fi prezentat în fața procurorilor pentru dispunerea măsurilor legale. Acesta a declarat presei că nu el este vinovatul.

https://www.facebook.com/261270291064019/videos/2025417814168327/

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/imagini-socante-tanara-lovita-si-talharita-la-intrarea-in-lift-o-camera-a-surprins-totul-recunosateti-individul_448562.html#ixzz5XNBYs9Ha

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor