logo
RNTV Live

În an centenar,ploieștenii au ratat parada militară. Viceprimar Ploiești, George Pană:”Dezamăgire totală. “

sursă foto TVR.ro
Mihai Constantinescu

În an centenar,ploieștenii au ratat parada militară. Viceprimar Ploiești, George Pană:”Dezamăgire totală. “

Parada militară de la Ploiești, organizată în cinstea Zilei Naționale a României, a fost ratată de mulți cetățeni.

Parada s-a ținut cu o oră înainte față de ora din programul anunțat.

Dezamăgirea a fost simțită nu doar de ploieșteni ci și de viceprimarul Ploieștiului, George Pană, care a critic dur momentul. Acesta a ținut chiar să ceară scuze oamenilor pentru gafa imensă din an centenar.

“Într-o zi cu o semnificație deosebită, primarul Adrian Dobre a reușit să reamintească ploiestenilor invitați la manifestările legate de de Centenar si Ziua Națională faptul că nici după mai bine de doi ani de la preluarea mandatului nu poate fi primarul pe care ploie;tenii si-l doresc si merită.
Astfel după un mesaj ” foarte consistent ” cuprins în două.. maxim trei fraze, încheiat cu o trimitere la…următorul centenar ???…a inteles a …delega..si posibilitatea de a transmite un mesaj ploiestenilor unor eleve care spre lauda si cinstea lor ( având în vedere si faptul că au fost îmbrăcate, conform indicațiilor probabil, cu haine inadecvate pentru temperatura de afara) au reușit ceea ce primarul nu a reușit sau nu a vrut.
Iar după această noua dovada de neînțelegere a realității a urmat si parada militară – eveniment mult asteptat de multi ploiesteni – care a început cu aproape o oră mai devreme decât primarul anunțase….Sigur dl.primar a gasit imediat vinovatii – mai exact armata. Evident întotdeauna altcineva poarta vina…Dezamăgire totală.
Poate ca daca dl.primar s-ar fi consultat si cu cei doi viceprimari în vederea organizării acestui eveniment situații de acest gen ar fi fost evitate.
Ploiestenii merita cu siguranta altceva.
Însă până la acel moment merita scuzele administrației. Iar la acest moment – in calitate de viceprimar – o voi face eu“.

Foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor