logo
RNTV Live

În lumea Formulei 1, Hülkenberg își va lua rămas bun de la echipa Haas și se va alătura echipei Audi, devenind primul lor recrut

Audi at Auto Shanghai 2023
Dudau Andreea Valentina

Conform informațiilor din Le Figaro, echipa Audi, care își va face debutul în Formula 1 în 2026, a reușit să obțină semnătura lui Nico Hülkenberg. Acesta va părăsi echipa Haas la sfârșitul anului 2024 și se va alătura echipei Sauber începând cu sezonul din 2025!

La vârsta de 36 de ani, pilotul german devine primul pilot recrutat de constructorul bavarez, care va fi prezent oficial în paddock-ul Formula 1 începând cu 2026, odată cu preluarea Sauber.

“Andreas Seidl, CEO-ul Sauber, a declarat: ‘Cu viteza, experiența și angajamentul său față de munca în echipă, el va juca un rol important în transformarea echipei noastre și a proiectului Audi în F1’.”

“Perspectiva de a concura pentru Audi este cu adevărat specială”, a comentat Nico Hülkenberg. “Când un constructor german intră în Formula 1 cu atâta hotărâre, este o oportunitate unică. Să reprezint echipa de fabrică a unei astfel de mărci auto, cu un motor fabricat în Germania, este o mare onoare pentru mine.”

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor