logo
RNTV Live

Inadmisibil: Capcană pentru copii fix în mijlocul Ploieștiului! FOTO

capcana copii groapa centru ploiesti (1)
Ciprian Radu

Capcană pentru copii fix în mijlocul Ploieștiului

Neglijența autorităților ploieștene a devenit proverbială. Fix în centrul orașului, de luni bune, stă căscată o adevărată capcană pentru copii.

Pericolul pe care le aceasta îl reprezintă pentru copii sau chiar pentru adulți ne-a fost semnalat de către un cititor.

Ploieșteanul are dreptate. În orice moment, aici s-ar putea produce accidente.

“Aceste pericole stau de luni bune în centrul Ploieștiului, la intersecția principală dintre B-dul Republicii, cu Str. Take Ionescu, existând pericolul oricând pentru un copil de 3-7 ani să-și fractureze piciorușul sau glezna, dacă va călca din neatenție pe această placă spartă, de o parte și de alta a semaforului.  Nu mai vorbim că este și focar de infecție la câte gunoaie sunt înăuntru. Sau s-ar putea declanșa un scurtcircuit, din cauza firelor de curent electric care băltesc în apa acumulată, putând, la un moment dat, să electrocuteze și pietonii din zona semaforului.

Este posibil și pentru un adult sau o doamnă cu pantof cu toc să se accidenteze grav! Pericolul era și mai mare, când a fost zapadă și gropile existente în placa spartă nu erau vizibile!

Ar trebui ca zona să fie marcata cu un indicator, după cum urmează: ,,Atenție parinti, la groapa de lânga semafor…țineți-vă copiii de mână, pericol de accidentare…!”

Sper ca cineva să vadă și să remedieze situația alarmantă!

Un  cetățean al Ploieștiului 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor