logo
RNTV Live

” Încă nu ştim dacă la alegerile din iarnă vom candida singuri sau într-o alianţă” Interviu cu deputatul Ion Eparu, preşedinte interimar PRU Prahova

ion-eparu
Luiza Toboc

A demisionat din PSD Prahova şi s-a înscris la PRU ( Partidul România Unită).Spune că prezenţa sa nu mai era privită cu ochi buni de către colegii social democraţi, iar decizia de a demisiona nu a avut nimic de-a face cu simplii membri de partid.  Regretă că  a fost nevoit să ia această hotărâre, însă, crede că a venit momentul pentru un alt fel de a face politică şi de a înţelege realităţile acestui judeţ şi ale oamenilor. Deputatul Ion Eparu  vorbeşte, în exclusivitate pentru republikanews, despre viitorul organizaţiei pe care o conduce, dar şi despre strategia pe care PRU o va avea în campania pentru alegerile din iarnă.

 

Rep.  Ce vă doriţi de la această organizaţie la nivel de judeţ?

I.E. Din punct de vedere organizatoric, ne propunem să avem cât mai mulţi membri de partid devotaţi ideilor de bază ale doctrinei partidului, astfel încât să putem construi organizaţii în toate localităţile judeţului şi să avem activişti pe lângă fiecare secţie de vot.

Rep . De ce nu v-aţi mai regăsit la social democraţi?

I.E. Nu m-am mai regăsit în atitudinea foştilor colegi de la PSD. Decizia mea de a pleca nu a avut nimic de-a face cu simplii membri de partid.

Rep.  Ce aduce nou acest partid?

I.E. Un naționalism de bun simţ de care avem neapărată nevoie cu toții. În rest, sper că putem să convingem oamenii că suntem de bună credință şi deschişi.

Rep. Cum veţi implica tinerii?

I.E.. Avem deja mulţi tineri printre noi. Îi așteptăm în continuare lângă noi pe toţi cei care vor să ni se alăture, cu dinamismul, nonșalanța și speranțele lor. Le garantez că le vom asigura cadrul normal de acţiune.

Rep. Ati vorbit despre un program adaptat realităţilor din ţară… În Prahova aţi identificat problemele?

I.E. Așteptăm, ca orice structură teritorială, programul la nivel central. Avem printre noi oameni capabili să lege ideile din acel program cu specificul Prahovei.

Rep. Cum intraţi în alegerile parlamentare şi care va fi oferta electorală pentru prahoveni?

I.E. Deschiși, cu mult curaj, cu speranță și încredere. Oferta noastră? Deschidere totală faţă de problemele românilor, faţă de interesele şi valorile naționale.

Rep.  Intraţi singuri?

I.E. Încă nu vă pot spune dacă vom candida singuri sau într-o alianță. La nivel central se caută cea mai eficientă soluție.

Rep. Ce speraţi  în ceea ce priveşte  numărul de mandate?

I.E. Pe termen scurt, sperăm să obținem un scor bun la alegerile parlamentare, în funcție de modul în care vom candida. Pe termen mediu şi lung vizăm cu siguranţă rezultate bune la viitoarele alegeri locale.

Rep.Candidaţi?

I.E. Încă e devreme…

Rep. Aveţi nume sonore care să ajute lista…

I.E. Cu siguranţă. Avem deja colegi cu nume la Prahova, ca și la nivel central. Din acest punct de vedere fiecare zi poate aduce în partid nume noi, cu notorietate.

Rep.  Oamenii, alegatorii nu mai au încredere în clasa politică…  Cu ce veţi convinge? Există o strategie pe termen scurt, mediu şi lung?

I.E. De acord cu aprecierea privind opinia despre oamenii politici. Sperăm să convingem prin valoarea şi prestaţia candidaților. Altfel, eu, deputatul Ion Eparu, sunt acelaşi pe care îl știu toți.

Rep. Identificarea cu PSD vă deranjează? Cum veţi transmite mesajul corect în campania pentru parlamentare?

I.E. Nu, nu mă deranjează deloc. O consider normală, tot așa cum sper ca oamenii să mă identifice cu Partidul România Unită după ceva timp. Timp pe care îl doresc cât mai scurt posibil.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor