logo
RNTV Live

Încă o zi de balamuc la înmatriculări, în Ploieşti. Omor pentru un bon de ordine

Înmatriculările se fac doar on-line
Mihai Constantinescu

Încă o zi de balamuc la înmatriculări, în Ploieşti. A fost “omor” pentru un bon de ordine. Ziarulincomod.ro a surprins imagini care dovedesc acest lucru. Aproximativ 800 de persoane au încercat astăzi să-şi înmatriculeze maşinile.

Cine a sperat de dimineaţă că va putea să termine repede, s-a răzgândit pe loc. Unii au renunţat, alţii au apelat la rude să stea în locul lor până le vine rândul. Cei mai mulţi însă s-au înarmat cu multă răbdare şi au pierdut cel puţin o jumătate de zi pentru a rezolva problema.

Şi cum problemele nu erau parcă suficiente, oamenii strânşi cu sutele în faţa IPJ Prahova s-au trezit că tonomatul care emite bonuri de ordine nu a mai făcut față,  aşa că mai multe persoane au întocmit liste cu ordinea oamenilor la rând.

O ploieştenacă a spus pentru ziarulincomod.ro că: „Este o nebunie acolo când îți vine rândul și ajungi la birouri acolo se dă alt bon de ordine și iar aștepți indiferent că ești pentru înmatriculare, schimbare permis sau programare la examen auto și ai șansa să se termine programul și să pleci acasă fără să îți rezolvi problema. La ora asta s-a ajuns la numărul 300 din listă, eu am renunțat dar oricum mulțumesc!”.

https://youtu.be/_F0dI1NUuQA

sursa ziarulincomod.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor