logo
RNTV Live

Încă trei parteneri de top pentru Petrolul!

parteneriat Petrolul - Altex
Cristian Anghelescu

Încă trei parteneri de top pentru Petrolul!

În cadrul unei conferițe de presă organizată în această zi, la prânz, la sala de profil de la stadion, au fost anunțate trei noi parteneriate.

Prin vocea președintelui Cristi Vlad s-a adus la cunoștința mass-media relațiile de sponsorizare cu firmele Flanco, Impact Imobiliar și Superbet.

Alături de Vlad a luat loc Mihai Herea, retailer manager Flanco. Din discuție s-a devoalat faptul că acesta este și un înfocat suporter al Petrolului!

Iată declarația lui Herea

“Pentru noi este un parteneriat important, am venit alături de o echipă mare, Petrolul Ploiești. Suntem mândri de acest lucru, suntem convinși că Petrolul va reveni acolo unde îi este locul, adică în Liga 1. Așa cum Flanco a depășit momentele dificile în istoria sa și a devenit cel mai de succes retailer în domeniul electrocasnicelor și IT, așa vom reuși, împreună, să revenim și pe prima scenă a fotbalului. Suntem deciși să și promovăm produsele Flanco printre suporterii ploieșteni, în cadrul unor tombole organizate la pauza meciurilor. Iar suma contractului rămâne confidențială”, a spus oficialul Flanco.

Cristi Vlad a discutat și despre Impact Imobiliar, o firmă care, la fel ca și Flanco, se află pentru prima oară alături de sport. Acesta a adăugat informația potrivit căreia Impact va contribui la bunăstarea echipei cu o sumă formată din cinci cifre! Și că toate contractele sunt în desfășurare până la vară, cu drept de prelungire imediată!

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor