logo
RNTV Live

Încă un exemplu despre cum se cheltuie banul public. Fără nicio logică!

staie 2
rnews

Autoritățile câmpinene fac ce fac și arată cam cum cheltuie banul public fără logică. Un exemplu elocvent în acest sens este betonarea unei porțiuni aferente unei stații de maxi taxi, din cartierul Voila. Cartier din cele de-al doilea municipiu al județului, care, cu siguranță, are nevoie de urgente programe de reabilitare.

Jurnaliștii de la campinatv.ro au surprins aceste imagini care cântăresc cât o mie de cuvinte. Stația cu pricina nu mai are geamuri, iar de jur împrejurul ei aproape că nu mai există asfalt. Cineva, totuți, a considerat că se impune betonarea, dacă tot plouă prin geamurile sparte și se face noroi.

Tot potrivit celor de la campinatv.ro,municipalitatea are în plan aducerea, la un moment dat, a unei  alte stație. Una din zona centrală, pentru că în centru toate stațiile vor fi înlocuite cu unele noi. Iar când va fi adusă pe Voila o altă stație, betonul va fi spart, normal, pentru că trebuie scoasă stația din imagini și montată cealaltă.

Unde ar fi logica într-o astfel de situație? Numai cei din primărie pot răspunde.

citeste mai multe aici

http://campinatv.ro/News/Article/7a09f90e-83e4-4c09-9f79-3bfe21ed5e8d_care-e-logica-sa-betonezi-o-statie-fara-geamuri-si-care-va-fi-oricum-schimbata

sursa foto – www.campinatv.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor