logo
RNTV Live

Încă un transfer pentru Petrolul!

george iulian
Cristian Anghelescu

Încă un transfer pentru Petrolul!

Golgheterul CS Câmpina, George Iulian, este la un singur pas de a semna cu Petrolul Ploiești, echipa fanion a Prahovei.

Fotbalist care a depășit vârsta junioratului și, implicit, nu mai putea juca la CS Câmpina, acesta va semna cu echipa “lupior”. Potrivit declarației președintelui Cristi Vlad, tânărul care a marcat 35 de goluri în sezonul încheiat va semna pentru 5 ani! El a fost monitorizat cu atenție și, în eventualitatea în care nu va fi păstrat pentru noul sezon, va fi împrumutat.

Iată ce a spus oficialul Petrolului:

“Chiar acum mă întorc de la Râmnicu Sărat, un loc al talentelor în devenire! De acolo l-am transferat pe Șaim, de acolo vom mai aduce fotbaliști talentați! Ne dorim ca și Râmnicu și Câmpina, și Blejoiul sau alte echipe să devină partenere ale Petrolului! Noi să le promovăm tinerii către fotbalul mare iar ei să câștige și să se mândrească! Acolo îl vom orienta, deocamdată, pe Nițache, copilul are nevoie să crească la o echipă care-l va folosi! Sunt convins că Petrolul va crește mult prin aceste parteneriate de calibru! Și, în scurtă vreme, să ne putem lăuda cu o echipă tânără, a ambițioșilor și a talentelor! Am mai declarat, văd o echipă Petrolul fără străini, bazată doar pe elemente locale care să iubească aceste culori! Și care să învețe ce înseamnă să joci cu mii și mii de oameni care te susțin necondiționat! Spiritul contează, în primul rând, apoi dorința de a progresa! La urmă va veni și recunoașterea, să fie siguri!” a conchis Cristi Vlad.

Declarația antrenorului Roberto Opațchi

Despre plecarea celui mai bun produs al CS Câmpina a vorbit antrenorul  Roberto Opaţchi pentru ziarul câmpinean Oglinda:

„Mă bucură plecarea lui George dar mă şi întristează, pentru că mi l-aş fi dorit în continuare la noi, cel puţin încă un an. Este un copil deosebit, foarte serios şi dornic de performanţă. În perioada în care l-am antrenat a crescut foarte mult în joc şi în mentalitate, devenind în scurt timp liderul incontestabil al echipei. Înainte să ajungă la noi a trecut printr-o perioadă nu tocmai bună la Astra Giurgiu, fiind dificil să-l remontăm. Din fericire, am reuşit împreună, într-un climat serios, aici, la CS Câmpina şi azi a făcut pasul spre fotbalul mare, la Petrolul Ploieşti! La clubul de suflet al prahovenilor, ce-şi doreşte să revină în prim-planul fotbalului românesc. Îi doresc succes şi dacă va ajunge mare fotbalist, să nu uite perioada foarte bună petrecută la Câmpina. Pentru noi este o mândrie că am reuşit să antrenăm şi să promovăm un tânăr talentat. Pe viitor ne dorim să creştem jucători, să-i promovăm spre fotbalul mare! Ca o noutate, în această perioadă suntem în tratative cu Petrolul Ploieşti pentru a ajunge la un parteneriat sportiv între cele două cluburi, având în vedere că ne dorim ca şi pe viitor, talentele noastre să ajungă pe un drum cât mai scurt în fotbalul mare”.

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor