logo
RNTV Live

Încep lucrările în zona centrală. Iată străzile afectate

asfaltare pe ploaie
rnews

Lucrări de astfaltare pe o stradă importantă din Ploiești

Primăria Ploiești informează printr-un comunicat  de presă că începând de vineri vor fi inițiate lucrări de reparație și întreținere a carosabilului de pe strada Elena Doamna. Pentru a evita aglomerația, firma care se ocupă de modernizarea străzii va derula lucrări pe timp de noapte.

Rămâne de văzut dacă se vor ține de cuvânt. Ultima dată aceleași lucrări pe timp de noapte, au continuat ziua, pe ploaie, pe strada Gheorghe Doja, firma fiind obligată să refacă aceste lucrări. Alți nervi pentru șoferii ploieșteni!

https://portal.republikanews.ro/bataie-de-joc-asfaltare-pe-ploaie-pe-o-strada-importana-din-ploiesti/

Nici pe strada Mărășești lucrările nu au fost făcute cu simț de răspundere. La o săptămână de la finalizarea lucrărilor, o groapă a fost plombata de două ori.

https://portal.republikanews.ro/fotoa-treia-oara-a-fost-cu-noroc-cuma-arata-acum-strada-marasesti/

Aceleași lucrări de mântuială au fost sesizate inclusiv de primarul Dobre în cartierul Mihai Bravu.

https://portal.republikanews.ro/lucrari-de-mantuiala-in-ploiesti-primarul-s-a-convins-singur/

Iată anunțul Primăriei Ploieștim referitor la lucrările de asfaltare:

Primăria Municipiului Ploiești, prin Direcția Tehnic – Investiții,  informează cetățenii că, începând de  vineri, 22 iunie a.c,  în intervalul orar 18.00 – 06.00, se vor executa lucrări de întreținere asfaltare pe strada Elena Doamna.

Lucrările vor fi executate de S.C. DELTA ACM’ 93 SA în baza contractului având ca obiect “Delegarea gestiunii serviciului de construire, modernizare, reparare și întreținere rețele stradale, lucrări de artă, parcări ( cu excepția celor aflate în administrarea altor entități) aflate în administrarea Consiliului Local al Municipiului Ploiești, inclusiv echiparea tramei stradale cu elemente de mobilier urban”.

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor