logo
RNTV Live

Închiderea Bulevardului a provocat haos în centrul Ploieştiului/ FOTO

Trafic de coşmar în centrul oraşului
Mihai Constantinescu

Trafic de coşmar în centrul oraşului

Închiderea Bulevardului a provocat haos în centrul Ploieştiului. Toţi şoferii care au ajuns în centrul oraşului au avut de trecut testul suprem. Cel al rezistenţei la stres. Cauza este foarte simplă. Închiderea Bulevardului a provocat haos în trafic. Cei care nu au trecut proba de foc au apăsat lung pe claxon, spre disperarea celorlaţi participanţi la trafic. Ceilalţi au înghiţit în sec şi au aşteptat să treacă mai repede prin zona aglomerată.

Circulaţia va fi întreruptă pe Bulevard Independenţei până pe 16 iulie,  de  la  Statuia  lui  Radu  Stanian  şi  până  la  Gara  de  Sud. Traficul este închis pentru că în zonă se desfăşoară Festivalul medieval “Ploieşti Târg Domnesc”

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/lupte-medievale-in-centrul-ploiestiului/

Transportul în comun se va desfăşura pe rute ocolitoare. Autobuzele vor circula la sensul din Centru spre Sud  pe strada Bobâlna, cu staţii la Pelican şi Liceul de Muzică. La sensul din Sud spre  Centru,  pe  strada  Democraţiei,  autobuzele opresc în staţiile 13 Decembrie, Covurlui si Muzeul de Istorie.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor