logo
RNTV Live

Închisoare CU EXECUTARE pentru cei care se urcă beți la volan! Propunerea unui senator ploieștean

Șofer aflat sub influența băuturilor alcoolice
Ciprian Radu

Închisoare CU EXECUTARE pentru cei care se urcă beți la volan

Senatorul PSD ploieștean Robert Cazanciuc, fost ministru al Justiței, propune înăsprirea pedepselor pentru inconștienții și teribiliștii de pe șosea. 

Cei care se urcă cu alcoolemie de peste 1 la mie sau cei care nu au permis ar trebui să primească, obligatoriu, închisoare cu executare, propune fostul ministru.

Conform legii în vigoare, cei prinși beți turtă la volan și chiar și cei care conduc deși nu au permis scapă lejer cu o pedeapsă cu suspendare, dacă sunt la prima abatere.

Atunci când te urci la volan având peste 1 la mie alcoolemie şi atunci când iţi permiţi să te urci la volan fără să ai permis de conducere ai senzaţia că totul îţi este permis”, spune senatorul PSD Robert Cazanciuc, inițiatorul proiectului.

„Trebuie să ştie foarte clar oricine se urcă băut la volan sau fără permis de conducere că drumul lui duce până la urmă la închisoare”, a adaugat senatorul.

 

 

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor