logo
RNTV Live

Incompetență, numele tău este…Adrian Dobre! DECLARAȚIE POLITICĂ

Incompetență, numele tău este…Adrian Dobre! DECLARAȚIE POLITICĂ / sursă foto deprahova
Mihai Constantinescu

Incompetență, numele tău este…Adrian Dobre! DECLARAȚIE POLITICĂ

“Domnul așa-zis edil al municipiului Ploiești își exersează stilul epistolar, cu mare stângăcie, pe pagina oficială a instituției pe care o reprezintă, plângându-și de milă că nu a fost capabil să obțină fonduri prin PNDL.
Ca de obicei, singurul primar din țară care evită să semneze orice act oficial aruncă pisica peste gardul altcuiva. De data aceasta, peste cel al viceprimarului George Pană, reproșându-i, din câte, cu greu, reușim să descifrăm, … apartenența la A.L.D.E., partid ”vinovat”, la rându-i, de a se afla, alături de P.S.D., la guvernare.
Ca orice școlar leneș și alintat, prins cu tema nefăcută, domnul Dobre este și pârâcios! Și chiar îi cere Organizației Județene a A.L.D.E., nici mai mult- nici mai puțin, decât să îi retragă sprijinul politic viceprimarului Pană și să îl înlocuiască!

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/transfer-intre-membrii-alde-si-psd-vezi-cine-tradat-o-pe-gratiela-gavrilescu/

Să recapitulăm:
Domnul Dobre, întâi STĂTĂTORUL (la propriu) dintre ploieșteni, a terminat ce avea de făcut ca primar și a trecut la organizarea… A.L.D.E.!
Să fim serioși!
Unicul vinovat pentru situația regretabilă în care se găsește municipiul este chiar dumnealui!
Nu apartenența sa la P.N.L. a fost motivul pentru care Ploieștiul nu a primit bani, ci propria INCOMPETENȚĂ!
Dovada?
Primarii liberali din Prahova, ca și sutele de primari liberali din țară, care au primit alocări substanțiale din partea guvernului P.S.D.- A.L.D.E..
Așadar, cel care ar trebui sa plece sunteți chiar dumneavoastră, domnule primar!
Și orice comentariu în plus este de prisos!”

Președinte P.S.D. Prahova, Bogdan Toader

Președinte A.L.D.E. Prahova, Grațiela Leocadia Gavrilescu

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor